NEDERLANDSE MEESTER HORLOGEBOUWER

Als gerenommeerd horloger-restaurator met meer dan 45 jaar ervaring in het restaureren, repareren en onderhoud van alle soorten horloges staat Willem van den Berg bekend als een gepassioneerd vakman met bezieling en scheppingsdrift. De bekendheid die Willem van den Berg onder kenners heeft verworven sinds zijn toetreding in het horlogemakersvak in 1968, is vooral te danken aan zijn veelzijdigheid en historische kennis op het gebied van vijf eeuwen uurwerktechniek. Deze achtergrond van kennis en vaardigheden zijn de inspiratiebron voor zijn horlogelijn. Die geest wordt belichaamd in de ambachtelijke waarden die altijd vertegenwoordigd zijn in de essentie van een Vandenberg horloge.

Filosofie

De filosofie achter het luxe Nederlandse horlogemerk is het bouwen van authentieke gelimiteerde horloges met een (persoonlijk) verhaal. Daarom zijn hier de custommade horloges met een eigen verhaal en persoonlijke kenmerken een belangrijk item. Andere kenmerken voor de exclusieve horlogecollectie zijn: hoge kwaliteit van de de gebruikte (edel) materialen en uurwerken, degelijkheid, klantgerichtheid, finesse en design, ambachtelijke uitstraling van de vele handgemaakte onderdelen. De bekendheid komt onbetwist ook voort uit de consistente passie waarmee het bedrijf haar filosofie verklaart en als officieel leerbedrijf het uurwerkmakers-ambacht bij de jongere generatie stimuleert.

Eigenheid

Willem van den Berg is een Nederlands horlogeproducent en servicecentrum. De eigen stijl en ideeën zijn oorspronkelijk en gecreëerd met een lange termijn visie. Hij profiteert van de totale creatieve vrijheid. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt haar horloges volgens eigen kwaliteitscriteria en produceert slechts horloges die in alle opzichten reflecteren naar uitzonderlijke ambachtelijkheid en emotie. Van den Berg is meester uurwerkmaker bij het "Nederlands Gilde van Goudsmeden" en zijn geest is de garantie van authenticiteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

TRADITIE

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

VandenBerg Horloges zijn een onderdeel van Nederlands historische klokken- en horloge-traditie. Het is het verhaal van kennis van restauratie van uniek erfgoed, een combinatie van ervaring, vindingrijkheid en passie die het bedrijf waarborgen en revitaliseert in haar disciplines en vaardigheden. Trouw aan de nobele ambachtelijke technieken, de horlogemaker en ambachtsman bestendigt, dag na dag, de prachtige tijdloze gebaren en de scherpte van het oog. Deze vaardigheden leven hier in harmonie met de technologie.

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP
Willem van den Berg heeft zich van horloger-restaurator ontwikkeld naar horloger-createur/ horlogebouwer met maar één doel: het ontwikkelen, produceren en assembleren van authentieke horloges met een verhaal. Meer dan ooit, zijn vandaag de dag de horloge-woorden "kwaliteit" en "vakmanschap" voor elk aspect van een Van den Berg product. De termen ambacht, techniek, de externe elementen of esthetische aspecten, de prestaties van elke functie of nauwkeurigheid van het uurwerk, Willem van den Berg en zijn team staan hiervoor garant.

EXCLUSIVITEIT
Willem van den Berg heeft altijd zijn horloges opgevat als exclusieve creaties. De modellen zijn exclusief of in de reguliere productie in hele kleine series vervaardigd. Van ontwerp tot mechanisme verdienen zij hun speciale plek in de harten van liefhebbers. De kwaliteitsnormen worden toegepast op elke stap van het ontwikkelingsproces en in de lange maanden van knutselen en afwerking maken van elke VandenBerg horloge een kostbare, unieke creatie onder de kenner.

WAARDE
Het product van een enorme hoeveelheid kennis en werk heeft een emotionele en persoonlijke waarde. Het is een investering voor het heden en de toekomst. Hun grote sentimentele waarde die ieder VandenBerg horloge in de ogen van de eigenaar verwerft, heeft een waardevolle toevoeging aan de activa van een familie.

Horloge
Bouwer
Kwaliteitsgarantie:

MEESTER GILDE HORLOGE BOUWER EN ONTWERP ATELIER
40+ jaar hoog gekwalificeerde horloge bouwers en ontwerpers. Met gerenomeerde kennis en kunde op het gebied van het Horloge.

MATERIALEN & TECHNIEKEN
Alleen de beste en meest professionele apparatuur wordt gebruikt voor de ontwikkeling en assemblage van de Vandenberg horloge collecties. Willem van den Berg investeeerd alleen in de meeste gerespecteerde en ervaren leveranciers van onderdelen.

GECERTIFICEERD EN PRIJS-WINNEND
Willem van den Berg is een breed gecertificeerde, prijswinnende horlogebouwer en geliefde en unieke Nederlander. Hij biedt u een unieke ervaring en een gegarandeerde unieke ervaring.

Contact Request for