“HET CHAMPLEVÉ HORLOGE”

PURE TRADITIE

Van den Berg horloges staan in een eeuwenlange traditie van Nederlandse klokken- en horloge-industrie. De sfeer van het Champlevé horloge brengt je direct terug in de tijd, naar het begin van de technische revolutie, toen de Nederlandse wetenschapper Christiaan Huygens in 1656 de slinger heeft uitgevonden. De tijd kon vanaf toen nauwkeurig gemeten worden en begon de traditie. Het was de start van een ambachtelijke horlogemakers traditie waarmee de drager nu verbonden wordt. De ambachtelijke en sierlijke stijl van de vroeg 18e eeuw springt meteen in het oog en maakt van dit horloge een exclusieve eyecatcher.
PURE TRADITIE

“HET CHAMPLEVÉ HORLOGE”

EMAILLEN

De handgemaakte wijzerplaat is geëmailleerd met champlevé techniek. Het horloge krijgt extra waarde als er persoonlijke elementen in worden opgenomen. Zo kunnen emaille cijfers in een andere kleur gemaakt worden of de wijzerplaat van goud. Kunst en passie zijn tijdloos verenigd in een uniek en exclusief horloge. U zet met dit Van den Berg Champlevé horloge een nieuwe trend.

SPILLEKLOOF

Zoals bij alle Van den Berg horloges bevindt zich aan de achterzijde van het horloge een kunstwerkje met een verhaal. Hier zit, zichtbaar achter een glas, een handgemaakte 18 karaat (750/1000) gouden rotor in de stijl van een 17e eeuwse antieke balanskloof waarin figuurtjes zijn verwerkt. Alle bijzondere elementen in dit horloge zijn met de hand gemaakt en gegraveerd.


Vandenberg Watches

DE KAST

Het Champlevé horloge is er in 5 verschillende uitvoeringen waaronder staal, goud/staal in geel- en rosé goud en geel- en rosé goud. Het bevat 18 karaat (750/1000), saffierglas en een uurwerk van Eta 2834-2 met of zonder datum. Verder is de diameter van de kast 42 mm, de dikte 13 mm en een band van hagedisleder. Ieder horloge wordt geleverd met een fraaie watchwinder, garantiecertificaat met 24 maanden garantie en de keurstempel van het Nederlands Gilde van Goudsmeden.


EXLUSIVE COLLECTION

HET
CHAMPLEVÉ HORLOGE

VANAF

€8.900

Beschikbaar in Geel Goud, Rose Goud, Staal en Combinaties

Technical
Details

 • Mechanical self-winding movement
 • Caliber 2834-2 automatic
 • The Champlevé watch has 5 different styles including
  steel, gold/steel in yellow and rose gold and yellow and rose gold
  Case: 18 krt ( 750/1000) Yellow gold / 18 krt ( 750/1000) Rosé gold
  Diameter 42 mm x 13 mm
 • All sapphire-crystal / Resistant to 30 m
 • Guarantee: 2 years
  Mark and Certification of: “de Nederlandes Gilde van Goudsmeden”.
  Every watch is delivered along with a beautiful watch winder,
  guarantee certificate with 24 month guarantee
  and hallmark of the Dutch Gilde van Goudsmeden.

Contact Request for