“De Olympische spelen”

HET ULTIME SPORTHORLOGE

Olympiër
Meedoen met 3 Olympische spelen is een enorme prestatie die tot de verbeelding spreekt. Het is maar een enkeling die dat kan zeggen. De Nederlandse schermer Bas verwijlen is zo iemand. Deze olympiër haan de spelen mee gedaan in Beijing - China 2008, London - Engeland 2012 en Rio de Janeiro - Brazilië 2016. Een gepassioneerd iemand die een eeuwenoude sport beoefend op wereldniveau.

Persoonlijk horloge
Bas Verwijlen heeft zijn wensen om zijn spelen in een horloge te verwerken op een rij gezet en Willem van den Berg is hiermee aan de slag gegaan. Willem heeft gedaan wat van hem verwacht werd en heeft een stijlvol ontwerp gemaakt. Om een ingetogen persoonlijk horloge met zijn persoonlijke verhalen en de bijzondere prestaties in één horloge te verwerken was even puzzelen maar zijn wensen zijn in dit Champlevé Olympic horloge allemaal verwerkt.

De Olympische spelen

“Het Ultime Sporthorloge”

Generatie

Ook voor u is het mogelijk om een uniek persoonlijk horloge te laten bouwen. Uw verhaal in een horlogesieraad, ook voor de volgden generaties. Het voorziet in een behoefte die VandenBerg Watches voor u kan realiseren. Een ontwerp wordt samen met de opdrachtgever besproken. Belangrijk is wat wenselijk- en mogelijk is en waar de drager emotioneel het meest mee is verbonden. Bij VandenBerg Watches komen het verhaal, samen met emotie, op de eerste plaats waarna het ambachtelijke en de techniek volgen. Willem van den Berg werkt indien nodig samen met de Meesters van het Nederlands Gilden van Goudsmeden. U bent naast authenticiteit en uniciteit altijd verzekert van de hoogste kwaliteit. Door het gewoon te doen worden uw dromen werkelijkheid. Luxe blijft kostbaar.

BIG BEN

Achterin het horloge is een rotor gebouwd waarop de drie olympische steden zijn verbeeld. De bekende Big Ben in London, het Christusbeeld in Rio en het vogelnest stadion in Beijing. Allen zeer herkenbare symbolen en fraai verwerkt en uitgevoerd in goud en zilver. De wijzers van de klok van de Big Ben staan op de geboortetijd van zijn dochter. Op de voorgrond is de boulevard van de Theems waarop de trouwdatum staat gegraveerd. De uurwijzer is als de olympische vlam. De secondewijzer is uitgevoerd met de Olympische ringen. Opzij van de klassieke ronde stalen kast staat aan de ene zijde zijn degen afgebeeld, het belangrijkste deel van zijn uitrusting en anderzijds enkele persoonlijke afbeeldingen. Een combinatie waarin kostbare persoonlijke herinneringen samen komen door middel van ambachtelijk en technisch vakmanschap. “Passie is eindeloos, vakmanschap is tijdloos”.

EXCLUSIEF & GELIMITEERDE COLLECTIE

VANDENBERG WATCHES HAS COMMITTED TO A COLLECTION OF 5 ‘THE ULTIME SPORTS WATCH’ WATCHES

HET ULTIME SPORTHORLOGE

VANAF

€ 16,500

Beschikbaar in 18k White / Yellow Gold / Rosé Gold

Technical Details

 • Mechanical self-winding movement
 • Caliber 2824-2 automatic
 • Dial: Champlevé enamel
  Case: 18 krt (750/1000) 18k White / Yellow Gold / Rosé Gold
  Diamter 42mm x 13 mm
 • All sapphire-crystal / Resistant to 30 m
 • Guarantee: 2 Years
  Mark and Certification of: “de Nederlandes Gilde van Goudsmeden”

Contact Request for