“LIFE TIME HORLOGE”

CHRONOS

LIFE TIME HORLOGE

Van den Berg Watches staat in een eeuwenlange traditie van Nederlandse klokken- en horloge-industrie. De sierlijke stijl van de ajour gezaagde en gegraveerde arabesken en wijzers springt direct in het oog. Het LifeTime horloge vertelt een persoonlijk verhaal waarmee de drager emotioneel verbonden is.

Chronos

Vooral het Lifetime horloge is bij uitstek geschikt voor een persoonlijk verhaal. Uw meest gedenkwaardige momenten uit uw leven kunnen verwerkt worden in het horloge. Aan de achterzijde van het automatisch horloge ligt een rotor met een afbeelding van Chronos, uitgerust met de zeis en zandloper, die een sterrenbeeld verheft naar wens van de opdrachtgever. Een combinatie waarin persoonlijke wensen en techniek samen komen

ERFGOED

“LIFE TIME HORLOGE”

HANDGEMAAKT

Het LifeTime horloge krijgt extra waarde als er persoonlijke elementen in worden opgenomen. Men kan oud familie-goud inleveren dat verwerkt kan worden in de plaquette of rotor en ook de wijzers kunnen hiervan gemaakt worden. In de wijzerplaat kunnen persoonlijke initialen subtiel tussen de arabesken verwerkt worden. De uitvoering van de wijzerplaten en cijferring kan in verschillende soorten goud en zilver gemaakt en gecombineerd worden. Opzij van de kast is ruimte voor b.v. een vingerafdruk of handtekening. Het horloge groeit met uw leven mee en krijgt daardoor ook voor de volgende generatie een diepere betekenis. Een handgemaakt LifeTime horloge waar het verhaal van de opdrachtgever centraal staat, is de status voorbij.

Gedenkhorloge

Met een verzegeld compartiment achterin het horloge, wordt het een gedenkhorloge. Hierin kan naar wens b.v. een eerste haarlokje of wat dierbare as of geboortegrond in opgeborgen worden. Het compartiment heeft een gouden plaquette met de afbeelding van Chronos, die als dankbetoon aan het leven, een sterrenbeeld naar het onmetelijke heelal verheft. Met dit uniek persoonlijk draagsieraad stapt u in een eeuwen oude traditie waarin emotie tijdloos met kunst wordt verenigd. Een erfstuk, exclusief voor de hele familie.
Levertijd in overleg: Omdat wij altijd kleine oplagen maken waaronder veel custommade horloges, zijn niet altijd alle modellen op voorraad.

EXCLUSIEF COLLECTIE

LIFE TIME HORLOGE

Prijzen Vanaf

€7.900

Beschikbaar in Geel Goud, Rose Goud, Staal and Combinaties

Technical
Details

 • Mechanical self-winding movement
 • Caliber 2824-2 automatic & Date
 • Dial: Silver cutwork engraved
  Case: 18 carats (750/1000) Yellow and rose gold, 18 carats (750/1000)
  Gold/Steel (Yellow and rose gold), Steel / Diameter 42 mm x 13 mm
 • All sapphire-crystal / Resistant to 30 m
  Strap: Alligatorleather, machine stiched like hand, black or blue
 • Garanty: 2 years
  Mark and Certification of: “de Nederlandes Gilde van Goudsmeden”

Contact Request for